نشریه پژوهش های زعفران

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز8
mod_vvisit_counterدیروز22
mod_vvisit_counterاین هفته241
mod_vvisit_counterهفته گذشته254
mod_vvisit_counterاین ماه911
mod_vvisit_counterماه گذشته1325
mod_vvisit_counterکل بازدیدها70077

حاضرین در سایت

ما 10 مهمان آنلاین داریم
 
 
 

زعفران ( crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان که سابقه زراعت آن به بيش از 2500 سال قبل بر مي گردد. مطالعات متعددی نشان می دهد که رويشگاه اوليه زعفران در دامنه كوههاي زاگرس بويژه ناحيه الوند در ايران بوده است. هر چند در گذشته اين گياه در ايران مركزي كشت مي شده است ولی در حال حاضر بیشترین میزان سطع زیر کشت و تولید آن به استانهای خراسان رضوی و جنوبی اختصاص دارد .تحقيق روي اين گياه استراتژيك منطقه خراسان از جنبه هاي مختلف داروئي  ، تغذيه اي و صنعتي حائز اهميت بوده و عامل  موثري در اگرواکوسیستم های این منتطقه دارد . علاوه بر آن زعفران نقش غیر قابل انکاری در اشتغال و معیشت مردم مناطق زعفران کاری ایفا می نماید .انتظار جهانیان از ایران که خود را متولی زعفران می داند در تمام زمینه های مرتبط بسیار زیاد است . بدیهیست هرگونه ادعای در این زمینه با رهیافتهای علمی و پژوهشی قابل ارائه خواهد بود  که در همین راستا گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند به منظور ارائه رهیافتهای علمی و ارتقای وضعیت پژوهشی زعفران در سال 1386 و با موافقت قطعی شورای گستر آموزش عالی ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری تاسس گردیده است

 
 
راهنمای نویسندگان مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
شنبه, 15 مهر 1391 ساعت 10:12

«نشریه پژوهش‌های زعفران» به تعداد دو شماره در سال توسط گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند منتشر می‌شود. این نشریه تخصصی نتایج پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در زمینه‌های علوم پایه، زیست فناوری، ژنتیک و اصلاح نباتات، بیوشیمی، کشاورزی، دارویی، پزشکی، صنایع غذایی و فرآوری‌های مرتبط با زعفران را چاپ خواهد کرد. زبان اصلی نشریه فارسی بوده و چکیده مقالات به زبان انگلیسی خواهد بود.    

 دانلود لینک فرمت مقاله

مولفین پس از تهیه مقالات خود براساس راهنمای مولفین می‌تواند آنرا به روش زیر ارسال نمایند:

ارسال مقاله از طریق سامانه مجلات علمی دانشگاه بیرجند به آدرس www.birjand.ac.irانجام می شود

آدرس:بیرجند- پردیس امیرآباد- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، صندوق پستی 331/97175، دفتر نشریه پژوهش‌های زعفران

ایمیل نشریه:   آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

ایمیل مدیر داخلی نشریه: آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

وبگاه نشریه:http://jm.birjand.ac.ir/journal.php?idj=3

تلفن:48-32254041؛ دورنگار: 32254050-056

آخرین بروز رسانی در جمعه, 10 بهمن 1393 ساعت 20:17
 
 
   
 
   
 
   
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت مجله پژوهش های زعفران محفوظ میباشد
طراحی و پیاده سازی توسط مجتمع برنامه نویسی حرفه ای ایرانیان